суботу, 4 лютого 2023 р.

Безпечна освіта

 

    Агенція регіонального розвитку Прибужжя реалізовує проєкт "Безпечна освіта", що здобув перемогу у грантовому конкурсі “ЛЮДИ для ЛЮДЕЙ: світ рятує українські громади” за фінансування Isar Ednannia .

👉Мета проєкту «Безпечна освіта»- підвищення здатності громад надавати якісні освітні послуги в умовах воєнного стану шляхом підвищення рівня компетентностей вчителів та покращення матеріального забезпечення укриттів навчальних закладів Володимирської та Нововолинської територіальних громад.
👍26 серпня, в межах реалізації проєкту, відбулись тренінгові заняття для педагогічних працівників навчальних закладів Нововолинської громади з інформаційної безпеки, поводження у випадку надзвичайних ситуацій та психологічні тренінги.
🤝Ми дякуємо нашим спікерам та учасникам проєкту за активність та розуміння важливості обговорюваних тем, адже діти потребують зараз особливої уваги та турботи. Водночас вчитель повинен володіти інструментами, які дозволять мінімізувати ризики та вберегти своє фізичне і психічне здоров'я та здоров'я довірених йому дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар